Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marsta tekerlek izleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nasanın yolladığı keşif robotunun izleridir onlar.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
evet tabiki öyle ama marsı yakından görmek hoş[signature][hline]|-_-|
have no fear,vlad is here! -vlad
o zaman geldiimii gazlaa gitsiin..
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
Pathfinder mıydı adı?[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.

[Bu mesaj Eraq tarafından 14 Temmuz 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hehe gerçek ama aractan alınan fotograf[signature][hline]|-_-|
have no fear,vlad is here! -vlad
o zaman geldiimii gazlaa gitsiin..
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
İşte aracın pati izleri.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Mesaj tarihi:
ya adam marsta tekerlek izleri var, bizden baska uygarliK! dememiski
Pathfinder in tekerlek izlerini cektigi bi resmi bulmus koymus, bence gayet hos bi resim[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
To Moon I pray
The Moon I love...
Mesaj tarihi:
said:
Selocan, 14 Temmuz 2004 00:59 tarihinde demiş ki:
Audi !

Quadro?[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Mesaj tarihi:
Birkaç arsa almak lazım ilerde çok değerlenecek.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]

Mesaj tarihi:
hm evet aklımda yanlış kalmış olabilir.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
özel istek üzerine rezil olup cümleyi baştan kuruyorum.. :))
Sage; Mars değil ama Ay (uydumuz olan ay) dan arsa satıyolarmış amerikada.. istersen alalım:)
01:24:23 thanatos: burda ne anlatmak istedin abi

[Bu mesaj wildpervert tarafından 14 Temmuz 2004 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben babama söledim burdakileri satıcaz ordan alcaz pek verimli değil oralar ama soraları ii para etcek[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
Ya bu arada çok salak bir açıdan çekilmiş foto.. Ya da mars baya bi ufak oldugun yerden yuvarlak oldugu anlasiliyo :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Bi dene de bana laazım bunlardan. Peffandır mı ne ise. Darlaya bostana neyi giderkene kolay oluyo.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.
  • Yeni Oluştur...